250.000 de lei sau până la 100.000 de euro pentru demararea afacerii tale

JOI, 1 AUGUST 2024, ora 20.00 – pe Zoom

Webinar gratuit prin care vei afla care sunt cei 2 PAȘI pentru a accesa o finanțare prin:

START UP NATION 2024

sau

SPRIJIN PENTRU ÎNFIINȚAREA DE ÎNTREPRINDERI SOCIALE

CUM TE AJUTĂ ACEST WEBINAR?

CLARITATE

Afli informațiile COMPLETE privind accesarea unei finanțări pentru startup

ÎNȚELEGERE

Ai o HARTĂ completă a pașilor necesari pentru accesarea unei finanțări pentru startup

ELIGIBILITATE

Înțelegi condițiile de eligibilitate pentru a aplica la unul dintre programele de finanțare active

CE PRIMEȘTI MAI EXACT

Conștientizezi

Importanța fiecărei condiții de eligibilitate pentru a accesa o finanțare nerambursabilă pentru demararea unei afaceri

Înțelegi

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești și pașii pe care să îi urmezi pentru a depune un plan de afacere

Decizi

Care dintre cele 2 oportunități de finanțare sunt potrivite pentru tine

Răspunsuri

Primești răspunsuri personalizate la întrebările tale pe durata webinarului.

CE SPUN CLIENŢII DESPRE...

”Întâlnirea cu Daniela a fost clarificatoare pentru fondurile disponibile, criteriile de selecție și modul în care organizația noastră trebuie poziționată pentru a avea acces și succes în aplicație. În plus, informațiile despre program în sine sunt utile și clare. Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit a fost modul în care au fost expuse detaliile și cum s-au răspuns la toate nelămuririle și întrebările noastre.”
Giulia Tufaru
⭐⭐⭐⭐⭐
”De la prima clipă, am simțit o dorință arzătoare de a lucra împreună și nu pot decât să mă bucur că am făcut această alegere. Îți consider prezența în viața noastră ca fiind o adevărată binecuvântare. Ești un om deosebit, cu un suflet cald și o capacitatea remarcabilă de a evidenția fiecare aspect în mod atent și precis. În plus, apreciez enorm disponibilitatea ta constantă de a oferi sfaturi și feedback constructiv.”
Anca Oloeriu
⭐⭐⭐⭐⭐
”Întâlnirea cu tine mi-a deschis ochii să înțeleg că lucrurile trebuie să meargă într-o cu totul altă direcție decât mă gândisem eu. Mi-a plăcut că a fost o întâlnire cu exemple practice, cu idei concrete și lucruri foarte simple pe care le pot face chiar de dinainte de a începe o afacere. Recomand din toată inima serviciile de care la rândul meu am beneficiat și care mi-au fost de super mare ajutor!.”
Mădălina Simion
⭐⭐⭐⭐⭐

Cine sunt eu?

Sunt Daniela Dorcea, consultant pentru finanțări nerambursabile care, după ce am accesat finanțări de peste 25 de milioane de euro pentru clienți și colaboratori, am scris 5 proiecte pentru afacerile mele (din care am câștigat 3 proiecte).
Știu ce înseamnă pregătirea bugetului unei idei de afacere  – acesta este primul pas pe drumul pregătirii unui plan de afacere.

  • am experiență privind depășirea obstacolelor în calea unei finanțări din cauza unei condiții pe care nu o înțelegi.
  • am experimentat frustrarea de a nu înțelege condițiile de eligibilitate, dar le-am aprofundat în cei 13 ani de activitate.
  • am trăit furia atunci când proiectul este respins, dar l-am îmbunătățit să la următoarea depunere a fost câștigător.
  • am fost în extaz când am câștigat fiecare dintre cele 3 proiecte pentru afacerile mele, dar am revenit cu picioarele pe pământ pentru planificarea temeinică a implementării și 1 dintre ele a fost finalizat cu succes.

Înscrie-te acum la WEBINARUL gratuit - FONDURI pentru STARTUP - și află cum poți accesa o finanțare pentru demararea afacerii tale

FQA

Evenimentul durează aproximativ 1 oră, timp vei obține o HARTĂ completă a demersului necesar pentru a accesa o finanțare pentru demararea afacerii tale.

Webinarul va fi organizat pe Zoom, iar link-ul îl vei primi la e-mail, după ce te înscrii.

Într-adevăr, să apelezi la un consultant este drumul cel mai scurt. Însă, este ESENȚIAL pentru un antreprenor ca să fie informat complet cu privire la pașii ce trebuie parcurși pentru o finanțare.

Acest Webinar este GRATUIT. Trebuie DOAR să accesezi butonul roșu ”Înscrie-te Acum”, apoi vei fi direcționat către un formular de înscriere și vei primi pe e-mail toate detaliile de participare.