7 pași ca să accesezi 201.000 - 1.000.000 euro pentru afacerea ta de training

JOI, 8 AUGUST 2024, ora 20.00 – pe Zoom

Webinar gratuit prin care vei afla care sunt pașii pentru a accesa o finanțare prin Programul Educație și Ocupare ori Programul Incluziune și Demnitate Socială

CUM TE AJUTĂ ACEST WEBINAR?

CLARITATE

Vei afla informații COMPLETE privind accesarea unei finanțări pentru training

ÎNȚELEGERE

Vei avea o imagine completă a pașilor necesari pentru accesarea unei finanțări

ELIGIBILITATE

Vei ști dacă afacerea ta de training este eligibilă pentru accesarea finanțărilor nerambursabile

CE VEI PRIMI MAI EXACT

Conștientizezi

Importanța fiecăruia dintre cei 7 pași pentru a accesa o finanțare nerambursabilă de 201.000 - 1.000.000 euro

Înțelegi

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească firma sau asociația / fundația ta pentru a depune un proiect

Decizi

Dacă finanțările pentru training sunt potrivite pentru afacerea ta, deoarece vei afla beneficiile unui astfel de proiect

Răspunsuri

Primești GRATUIT răspuns personalizat la întrebările tale pe parcursul webinar-ului

CE SPUN ANTREPRENORII DESPRE...

”În ultimele luni am urmărit informațiile și webinar-ele Danielei pentru a vedea dacă pentru afacerea mea aș putea accesa fonduri. Daniela a adus multe informații prin răspunsuri clare la întrebările mele, dar și prin oferirea de soluții. A înțeles bine ce aș avea nevoie și mi-a făcut niște recomandări pe care cu siguranță le voi explora. O recomand cu drag și cu siguranță voi reveni în consiliere o dată ce conturez noua cale.”
Anca Mihaela Casapu
⭐⭐⭐⭐⭐
”Recomand din toată inima colaborarea cu Daniela, datorită cunoștințelor vaste ale dânsei, capacitatea de a explica (ca și unui copil de grădiniță), unde înțelegi totul înainte să își termine propoziția. Cunoaște toate segmentele domeniului de care se ocupă, ceea ce mă face să înțeleg că dacă mă pornesc pe acest drum cu fonduri , dosarul meu are toate șansele de câștig.”
Andrada Rusu Sumanariu
⭐⭐⭐⭐⭐
”Întâlnirea cu Daniela a fost clarificatoare pentru fondurile disponibile, criteriile de selecție și modul în care organizația noastră trebuie poziționată pentru a avea acces și succes în aplicație. În plus, informațiile despre program în sine sunt utile și clare. Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit a fost modul în care au fost expuse detaliile și cum s-au răspuns la toate nelămuririle și întrebările noastre.”
Giulia Tufaru
⭐⭐⭐⭐⭐

Cine sunt eu?

Sunt Daniela Dorcea, consultant pentru finanțări nerambursabile care, după ce am accesat finanțări de peste 25 de milioane de euro pentru clienți și colaboratori, am scris 5 proiecte pentru afacerile mele (din care am câștigat 3 proiecte).
Știu ce înseamnă pregătirea afacerii în vederea scrierii unui proiect pentru training – acesta este primul pas pe drumul pregătirii unui proiect.

  • am experiență privind depășirea obstacolelor în calea unei finanțări din cauza unei condiții pe care nu o înțelegi.
  • am experimentat frustrarea de a nu înțelege condițiile de eligibilitate, dar le-am aprofundat în cei 13 ani de activitate.
  • am trăit furia atunci când proiectul este respins, dar l-am îmbunătățit să la următoarea depunere a fost câștigător.
  • am fost în extaz când am câștigat fiecare dintre cele 3 proiecte pentru afacerile mele, dar am revenit cu picioarele pe pământ pentru planificarea temeinică a implementării și 1 dintre ele a fost finalizat cu succes.

Înscrie-te ACUM la Webinarul GRATUIT în care îți voi dezvălui cei 7 pași pentru a accesa o finanțare de 201.000 - 1.000.000 de euro - fonduri nerambursabile pentru afacerea ta de TRAINING

FAQ

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri

Evenimentul durează aproximativ 1 oră, timp în care vom detalia cei 7 pași pentru a accesa o finanțare nerambursabilă pentru training. Webinarul va fi organizat pe Zoom, iar link-ul îl vei primi la e-mail, după ce te înscrii.

Într-adevăr, să apelezi la un consultant este drumul cel mai scurt. Însă, este ESENȚIAL pentru un antreprenor ca să fie informat complet cu privire la pașii ce trebuie parcurși pentru o finanțare.

Acest Webinar este GRATUIT. Trebuie DOAR să accesezi butonul roșu ”Înscrie-te Acum”, apoi vei fi direcționat către un formular de înscriere și vei primi pe e-mail toate detaliile de participare.

Webinarul va fi organizat SPECIAL pentru persoanele care se vor înscrie și care vor participa. 

Astfel, respect timpul pe care tu și eu îl vom aloca pentru informații și clarificări relevante în vederea dezvoltării afacerii tale de training.

Așadar, NU vei avea ACCES la înregistrare, deci înscrie-te și participă.